A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

Про впровадження ініціативи DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома - в Україні».

Дата: 10.07.2023 11:55
Кількість переглядів: 17

Командою швейцарсько-українського проєкту DECIDE - “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” було проведено конкурсний відбір серед 430 територіальних громад з усієї України для створення літніх клубів у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома - в Україні».

Переможцями стали 50 ТГ, серед яких і наша громада. Проєкт функціонуватиме на базі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка.

Для реалізації літніх клубів команда експертів розробила заходи, які допоможуть організаторам зробити літні канікули незабутніми.

Обов’язковим елементом стане освіта для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ), а також медіаграмотность та безпека, надання психологічної підтримки через активності по арттерапії,  ігри і квести з історії громади, спортивні ігри та вправи, квести щодо здорового харчування та здорового способу життя.

Ініціативою передбачено 5-денне онлайн-навчання педагогічних працівників, які будуть залучені до роботи літніх клубів.  

Окрім методичної підтримки, командою швейцарсько-українського проєкту DECIDE будуть надані комплекти обладнання, які включатимуть: канцелярські товари, товари для творчості, спортивний інвентар, книжки, настільні ігри, пазли, принтер, а також меблі для облаштування простору на відкритому повітрі (шатер, каремати, пуфи та крісла).

Маємо надію, що цього літа спільно зможемо подарувати дітям неймовірні емоції та залишити позитивні враження про канікули!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень