A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

Про закриття літнього  клубу "SUMMER CLUB ПО-КОРОПСЬКИ"

Дата: 07.08.2023 10:39
Кількість переглядів: 16

4 серпня  відбулося закриття літнього  клубу "SUMMER CLUB ПО-КОРОПСЬКИ", що проходив у рамках швейцарсько-українського проєкту  DECІDE  на базі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка.

Клуб об'єднав дітвору з 2 по 6 класи. Жоден день не був схожим на інший. Різні локації та активності змінювали одна одну та заряджали радістю учасників клубу: щоденні веселі руханки додавали дітям позитивних емоцій, а інтелектуальному зростанню та самоусвідомленню сприяли тематичні бесіди (ідентичність, права і свободи, рівність, різноманітність, конфлікт, відповідальність тощо); спортивні розваги, квести, пісенні вернісажі, екскурсії, майстер-класи, походи на природу розвивали творчі здібності дітей. І кожного дня не обійшлося і без уроків безпеки.

Дякуємо всім, хто долучився до організації змістовного дозвілля та комфортного перебування дітей у клубі, адже завдяки вам відпочинок був яскравим, динамічним та веселим. Учні поверталися додому сповнені емоцій, у захваті від організованого дозвілля.

І хоч клуб закінчився, але гарний настрій, незабутні враження та яскраві емоції, які отримали діти, будуть супроводжувати їх усе літо.

Клубівці, їх батьки та педагоги щиро дякують команді швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» за надану можливість створення відпочинку для дітей громади у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні»!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень