A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

XХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

 Із метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури 9 листопада, у День української писемності та мови, від 11-ї до 12-ї години Українським радіо проводиться XХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Крім того, радіодиктант буде транслюватися в телеверсії, мережах «Фейсбук», «Ютуб». Цього року, навіть попри повномасштабне вторгнення російської федерації, Всеукраїнський радіодиктант національної єдності стане провідною подією в Україні, що викликає величезний громадський інтерес. Адже вона дозволяє всім охочим писати диктант, відчути себе єдиною потужною спільнотою через приналежність до нашого головного духовного скарбу – рідної мови.

16:55 08.11.2022

Про засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

      19 жовтня відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. На засіданні Олег Курбанов, голова комісії, ознайомив зі списком, до якого включені 26 педагогів закладів освіти громади, що атестуються в 2022 – 2023 навчальному році. Також він проінформував присутніх членів атестаційної комісії про терміни та кількість годин проходження курсів педагогами, про категорії та звання на які педагогічні працівники мають атестуватися.

10:41 19.10.2022

Інформація для користувачів порталу «ІСУО, « ДІСО», «АІКОМ»!!!

     На виконання листа  від 05.09.2022 року № 07-08/1768 нагадуємо, що до 16 вересня поточного року проходить збір даних щодо заповнення індивідуальних карток обліку учнів та педагогічних працівників. Звертаємо Вашу увагу на вчасне і достовірне подання інформації, разом з тим наголошуємо на синхронізації даних для відображення на «ДІСО», та «АІКОМ», так як дані будуть братись з «АІКОМ».

14:50 13.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень