A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

Про результати фінального етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Тараса Шевченка у 2022–2023 навчальному році!

Учениця Рождественської школи Анна ГАНЖА здобула Диплом ІІІ ступеня фінального етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Тараса Шевченка у 2022–2023 навчальному році!

07:58 22.05.2023

Про проведення координаційної ради

    17 травня в відділі освіти відбулося засідання координаційної ради з питань шкільного громадського бюджету Коропської селищної ради, на якому заслухати модератора щодо результатів здійснення попередньої перевірки проєктів, та результати аналізу проєктних пропозицій відповідно до Положення шкільного громадського бюджету. Всі 9 проєктів від ЗЗСО допущені до голосування.

10:05 17.05.2023

Про Хакатон з підготовки проєктів учнівських командна конкурс шкільного громадського бюджету «Громадський бюджет на дитячі мрії»

       04 травня на території громади в межах Меморандуму про співпрацю між ГО «ДОККУ» із Коропською ТГ щодо впровадження швейцарсько-українського Проєкту DECIDE було проведено Хакатон з підготовки проєктів учнівських команд на конкурс шкільного громадського бюджету «Громадський бюджет на дитячі мрії» який проводили партнери проєкту ГО «Агенція локальних ініціатив» .

10:27 05.05.2023

Про проведення І (ТГ) етапу гри "СОКІЛ" ("Джура")

Протягом двох днів на території громади проходив І (територіальний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура»). Це традиційний конкурс, що має на Коропщині  майже десятилітню історію. Щоправда, останні кілька років він проходив тільки в режимі онлайн. А цьогоріч, після тривалої перерви, наші юні патріоти знову змогли зібратися разом. Сьогодні змагались 7 команд («роїв») середньої вікової групи – із Коропської (Рій «Хортиця»), Рождественської (Рій «Патріот»), Карильської (Рій «Повстанці»), Лукнівської (Рій «Дзвін»), Шабалинівської (Рій «Гайдамаки») шкіл, Риботинського навчально-виховного комплексу (Рій «Мамай») та Нехаївської гімназії (Рій «Козацький гарт»). Під час урочистої церемонії відкриття діти та їхні наставники схилили голови у хвилині мовчання, згадуючи наших Героїв, які віддали життя за майбутнє України... Зі щирими вітаннями та побажаннями до учасників звернулися голова громади Володимир Куніцин, начальник центру комплектування та соціальної підтримки Роман Букша, начальник відділу освіти Олег Курбанов.  І гра розпочалась. Команди демонстрували знання історії козаччини  та  українського війська у конкурсі «Відун»; вміння надавати домедичну допомогу в конкурсі «Рятівник», змагались у туристсько-спортивному конкурсі, інтелектуально-творчому конкурсі «Пластун». Враховувались також результати творчо-мистецького конкурсу «Ватра», який пройшов раніше.  Виступи оцінювала команда суддів. Загальні результати такі: І місце – Рій «Повстанці» із Карильської ЗОШ І-ІІІ ст ІІ місце – Рій «Мамай» із Риботинського навчально-виховного комплексу ІІІ місце – Рій «Дзвін» із Лукнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Вітаємо учасників та переможців!

08:46 04.05.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень