A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

Про участь у відкритому Кубку м. Чернігова із спортивного туризму в закритих приміщеннях

       18-19 лютого команда Коропської ТГ "Екстрим" (тренер - Сергій Пономарчук) взяла участь у відкритому Кубку м. Чернігова із спортивного туризму в закритих приміщеннях. Змагання проводились на дистанції "Смуга перешкод" (зв'язки). Нашу громаду на цьому турнірі представляли: Проскура Кіріл, Пасько Денис, Литвиненко Володимир, Коток Ангеліна, Поліщук Крістіна, Какора Вадим і Проскура Женя. Нажаль цього разу без нагород. Кращий рузультат серед наших у Коток Ангеліни та Поліщук Крістіни.

15:31 20.02.2023

Про турнір з волейболу серед жінок пам'яті В.І. Юрченка

     18 лютого в с. Комарівка Ніжинського району проходив турнір з волейболу серед жінок пам'яті В.І. Юрченка. Участь в турнірі приймали команда «Крути», «Олімп» (Прохори), Комарівка та наша волейбольна родина Коропської школи. Змагання проходили в дружній атмосфері. Всі команди були дуже майстерні і майже одного рівня, тому ігри були напружені і цікаві.

11:29 20.02.2023

Про перемогу в мовних конкурсах

      Нещодавно стали відомі результати обласних етапів всеукраїнських мовних конкурсів і з радістю повідомляємо, що учні нашої громади зайняли призові місця. Зокрема в обласному етапі ХІІІ  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Тараса Шевченка у 2022– 2023 навчальному році диплом ІІІ ступеню здобула Анна Ганжа, учениця 10 класу Рождественської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коропської селищної ради (вчитель - Лабадин Олена Василівна).

11:53 24.01.2023

Про нараду керівників закладів освіти

28 грудня у відділі освіти відбулася нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади. Ключовим питанням наради було «Організація навчального процесу в 2023 році. Виклики сьогодення та шляхи їх вирішення». Провів нараду начальник відділу освіти Олег Курбанов. В роботі наради взяв участь голова громади Володимир Куніцин.

15:12 28.12.2022

Днями Коропська й Оболонська школи отримали допомогу від Міжнародного благодійного фонду SavED:

20 ноутбуків, 15 столів, 30 стільців – для Коропської школи 10 планшетів, 6 моноблоків, 10 столів, стільці й крісла – для Оболонської. Ця техніка й меблі дозволять створити  медіапростори: діти, які не мають вдома комп’ютерної техніки, зможуть у зручний для себе час прийти сюди та виконати домашнє завдання, підготувати проєкт тощо.

12:01 26.12.2022

40 ноутбуків отримали вчителі п’яти шкіл громади

Девайси для організації онлайн-навчання надані за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education), яка реалізується спільно з компаніями HP та Microsoft.

15:36 18.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень