A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

Змагались майстри малої ракетки

Завершився перший ігровий день Спільного чемпіонату Коропської та Понорницької громад з настільного тенісу у молодшій віковій категорії.

16:59 15.03.2024

Про змагання «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

У Коропському культурно-спортивному комплексі «Аполлон» у рамках ІІ територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» відбулись змагання з футзалу серед юнаків. За першість змагались 9 команд із загальноосвітніх закладів нашої громади.

14:41 13.03.2024

Чого чекати випускникам від НМТ у цьому році?

Майже 7,5 тисяч осіб складатимуть національний мультипредметний тест на Чернігівщині цього року. Відбуватиметься тестування в тимчасових екзаменаційних центрах, які, попередньо, діятимуть в 11 населених пунктах регіону. На сьогодні вирішується питання проведення НМТ в укриттях. Про це стало відомо під час брифінгу директорки Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлани Сакаєвої та начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрія Музики.

09:10 08.03.2024

Проєкт капремонту Коропської школи: відбулось засідання робочої групи

Наближається впровадження проєкту «Капітальний ремонт Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка з енергоефективними заходами та створенням нового освітнього простору по вул. Поштова, 10 в смт Короп…» .

16:27 04.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень