A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Коропської селищної ради

Про Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

27 жовтня учні Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка попри те, що канікули, за доброю традицією зібралися в затишному залі шкільної бібліотеки, де разом з учителями приєдналися до мовного флешмобу - Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, бо радіодиктант - це сила, наш ідентифікатор, генетичний код нації.  Це фантастичне усвідомлення, що нас об'єднують святі, священні речі.

14:30 27.10.2023

Про тренінг з підвищення кваліфікації вчителів початкових класів закладів освіти громади

       26 жовтня в Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка відбувся тренінг з підвищення кваліфікації вчителів початкових класів громади та Черешенського ліцею "Діяльнісний підхід у початковій школі в рамках сьогодення". Ця програма реалізовується за підтримки Міністерства освіти і науки України та the LEGO Foundation. Кваліфіковані регіональні тренери, а це вчителі початкових класів Менського опорного закладу загальної середньої освіти Менської міської ради Наталія Майстренко та Неля Панченко, розпочали роботу з цікавої ранкової зустрічі, а потім продовжили заняття у групах. Використовуючи метод "Світове кафе", вчителі обговорили унікальні технології проведення "Щоденних 3", "Щоденних 5", особливості ведення щоденників вражень та методику проведення "Кола вибору" як способу подолання конфліктів між учнями. Розглянули на практиці методику "Подорож", роботу з килимками LEGO, практикували навчальні ігри, переглянули відео від тренерів Наталії та Нелі про те, як вони використовують цікаві діяльнісні технології у своїй роботі .       Всі учасники тренінгу щиро вдячні організаторам за можливість на практиці підвищити свій рівень кваліфікації, за позитивні емоції, корисне спілкування та набуті знання у цей нелегкий час.

08:12 27.10.2023

Про засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

            9 жовтня у відділі освіти відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Голова атестаційної комісії, Олег Курбанов, наголосив на необхідності дотримуватися пунктів нового Положення про атестацію. В ході роботи було розглянуто наступні питання:

11:50 09.10.2023

«Світло для кожної дитини»

«Світло для кожної дитини»: в межах проєкту Мінреінтеграції, МВС та ЮНІСЕФ відбувається розповсюдження світловідбивних браслетів серед дітей.

14:25 25.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень